Etikettom-sajten-och-ifokus
Läst 4433 ggr
Leffe
2014-12-11, 12:04

Andra Rexkatter iFokus-sajter

Det finns två sajter till inom Rexkatter iFokus där du kan lägga in bilder själv och det är Titelkattsalbumet och Färgalbumet.

Titelkattsalbumet

Vi har fått ett titelkattsalbum här på iFokus av iFokus-teamet. Albumet ligger inte öppet i nätverket utan ni hittar det bara den här vägen. Däremot kan jag tipsa om att om ni blir medlemmar på albumsajten hamnar den till höger bland era övriga sajter.

Det nya är att ni själva kan lägga in era titelkatter och era katter som tagit andra utmärkelser på utställningar. Självklart handlar det bara om rexkatter. All onödig text tas bort. Det är ju ett "album". Kommentarer och sådant skrivs här på Rexkatter iFokus.

Gamla rexar  som inte längre finns eller har slutat tävlat får också läggas in i albumet. Alla trådar i albumet finns så det är bara att fortsätta i respektive tråd och bygga på precis som när vi gör inlägg här. Hittar du inte tråden för din organisation så scrolla ned en bit och tryck på den grupp som är din organisation.

Varsågoda att visa upp era utställningskatter i Titelkattsalbumet. Du som inte har en katt som tävlar är välkommen in också och titta på alla fina bilder

Här hittar du Titelkattsalbumet

Färgerna rexkatter

Vi har ett färgalbum här mycket tack vare iFokus-teamet, som upplåtit plats åt oss.

Här kan du lägga in bild på din rexkatt själv.  Om du scrollar nedåt ser du alla "huvudfärger". Där kollar du sedan om din katts färg finns med och då lägger du in den där som en kommentar eller inlägg. Finns inte din katts färg med så startar du bara en ny tråd.

Du skriver kattens namn, ägare om du vill samt ev fotograf. All onödig text och övriga kommentarer tas bort. Kommentarerna förs på Rexkatter iFokus.

  • Redigerat 2020-10-01, 12:47 av Niklas
Upp till toppen